Κυριακή 6 Απριλίου 2014

ΤΑ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ» ΚΑΠΕΛΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΗ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΠΕΛΩΝΗ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΙΑ!

                                                                                            Του Παναγιώτη Νούνη






ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ένα άρθρο με μεγάλη μας έκπληξη της δημοσιογράφου Πελώνη Αριστοτελίας, στο ιστολόγιο και εφημερίδα [1] «ΤΑ ΝΕΑ gr” τα εξής ακατανόητα και τραγελαφικά φέροντας τον τίτλο:
«“Πόλεμος για τις ισλαμικές σπουδές στο Αριστοτέλειο- Συμμαχία Χρυσής Αυγής- Ανθίμου κατά του νέου προγράμματος του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ”! Οι υπογραμμίσεις με το κόκκινο φόντο είναι εκ του ιστολογίου μας, στο σχόλιό μας θα καταλάβετε τους λόγους…!


Ο πόλεμος βρίσκεται σε εξέλιξη εδώ και μήνες. Αρχικά εκδηλώθηκε με αφορμή την εφαρμογή του νόμου για την πρόσληψη 240 ιεροδιδασκάλων στα δημόσια σχολεία της Θράκης, όπου θα διδάσκεται και το Κοράνι στα μουσουλμανόπαιδα.
Τις τελευταίες εβδομάδες όμως κλιμακώνεται, καθώς η κυβέρνηση προχωρά για πρώτη φορά στην ίδρυση προγράμματος μουσουλμανικών σπουδών στο Τμήμα Θεολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου. Κατά της σχετικής απόφασης, την οποία προσπαθούν να ακυρώσουν, ήδη βρίσκονται στα χαρακώματα στοιχεία φίλα προσκείμενα στη Χρυσή Αυγή και ακραίες φωνές της Εκκλησίας που συσπειρώνονται γύρω από τον Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο.
Πριν από λίγες ημέρες το Τμήμα Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ ενέκρινε την ίδρυση προγράμματος μουσουλμανικών σπουδών (εισαγωγική κατεύθυνση) με 23 ψήφους υπέρ και 6 κατά. Το πρόγραμμα, τετραετούς διάρκειας, το οποίο αναμένεται να αρχίσει να λειτουργεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, είναι αυστηρά ακαδημαϊκό και μπορεί να φοιτήσουν χριστιανοί και μουσουλμάνοι κατόπιν εισαγωγής μέσα από τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Δεν πρόκειται για ένα τμήμα από το οποίο θα προκύψουν ιεροδιδάσκαλοι. Δεν θα μπορούσε, εξάλλου, την ώρα που η Θεολογική Σχολή της Χάλκης παραμένει κλειστή, παρότι η Αθήνα απορρίπτει το επιχείρημα της Αγκυρας περί επίδειξης αμοιβαιότητας στα ζητήματα των δικαιωμάτων του Πατριαρχείου και της μουσουλμανικής μειονότητας στη Θράκη.
Δεν αποτελεί μυστικό ότι η ίδρυση του εν λόγω προγράμματος εντάσσεται στο ευρύτερο πακέτο μέτρων της κυβέρνησης για ολική επαναφορά της ελληνικής πολιτείας στη Θράκη, η οποία εγκαινιάστηκε με την εφαρμογή του νόμου για την πρόσληψη των ιεροδιδασκάλων, παρά τις λυσσαλέες αντιδράσεις από κύκλους του τουρκικού προξενείου και από μειονοτικούς βουλευτές. Την απόφαση για την ίδρυση προγράμματος μουσουλμανικών σπουδών, που έρχεται να καλύψει ένα κενό στη μουσουλμανική εκπαίδευση, στηρίζουν εξάλλου το Πατριαρχείο και πολλοί ιεράρχες της Εκκλησίας.

Οι απόφοιτοι θα είναι θεολόγοι εξειδικευμένοι στο Ισλάμ και στην ισλαμική θεολογία, εξέλιξη πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα. Παρότι δεν λέγεται δημοσίως, εκτός από ακαδημαϊκή κατάρτιση το πρόγραμμα πετυχαίνει διπλό στόχο, καθώς θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους μειονοτικούς επιθυμούν να γίνουν ιεροδιδάσκαλοι να μη χρειαστεί να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι επίδοξοι μουφτήδες της Θράκης εκπαιδεύονταν  είτε στην Τουρκία είτε στη Σαουδική Αραβία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.
Δεδομένης μάλιστα της προσπάθειας της Αγκυρας να σφετεριστεί το Ισλάμ στην Ελλάδα και να εμφανιστεί ως προστάτιδα του ισλαμικού στοιχείου στη χώρα, η πρωτοβουλία είναι μεγάλης πολιτικής σημασίας. Οπως σημείωναν χαρακτηριστικά αρμόδιες πηγές, «εκτός του ότι καλύπτεται ένα κενό κατανόησης του Ισλάμ και το δικαίωμα κάθε πολίτη να μπορεί να σπουδάσει τη θρησκεία του, επιχειρείται να μείνει η μειονότητα στην Ελλάδα και να μην αναγκάζεται να μεταναστεύσει πέφτοντας κατά την επιστροφή της στην αγκαλιά της Τουρκίας και στις επιταγές του τουρκικού προξενείου».
Η πορεία, ωστόσο, κάθε άλλο από ανέφελη είναι.
Οι «εξωνημένοι ρασοφόροι»
Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σχετική απόφαση του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ μερίδα καθηγητών που την καταψήφισαν οργάνωσαν ημερίδα (με υποχρεωτική παρακολούθηση εν ώρα μαθήματος) ξιφουλκώντας εναντίον της πρωτοβουλίας. Στην εκδήλωση συμμετείχε και αρθρογράφος της «Ελεύθερης Ωρας» ο οποίος εκφράστηκε με ανοίκειους χαρακτηρισμούς για τον Αντώνη Σαμαρά, την κυβέρνηση, το Αγιον Ορος και τους «εξωνημένους ρασοφόρους» του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου. Η ομάδα των αντιδρώντων, συμπαθούντες της Χρυσής Αυγής και των ιδεών της, έχει στραφεί με ανοίκειους χαρακτηρισμούς και κατά των μητροπολιτών της Θράκης, καθώς και του Μητροπολίτη Δημητριάδος Ιγνατίου, που υποστηρίζουν ότι η Ελλάδα πρέπει να προσφέρει μουσουλμανικές σπουδές.»

 ΣΧΟΛΙΟ «ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ» :
Είναι φανερό ότι η δημοσιογράφος αυτή με άνωθεν εντολές προσπαθεί προβοκατόρικα (προσπαθώντας εννοώ να διεισδύσει δολίως και ημιμαθώς στα θεολογικά πράγματα της χώρας) να ταυτίσει όλους εμάς τους αντιδρώντες κατά της δημιουργίας Ισλαμικών σπουδών εντός του τμήματος της Θεολογίας με τους Χρυσαυγίτες! Είναι ποτέ δυνατόν;
Το ακόμα χειρότερο είναι η φαιδρή προσπάθεια της να στοχοποιήσει τους 6 καθηγητές μας με την Χρυσή Αυγή…! Άπαγε της ανοησίας δηλαδή!
Όποιος διαφωνεί με τα κατεστήμένα πολιτικά παίγνια των κυβερνώντων είναι Χρυσαυγίτης;
Προς πληροφόρησιν της «κυρίας» δημοσιογράφου, χωρίς να μας ενδιαφέρει ποσώς εάν συντάσσεται και η Χρυσή Αυγή στο θέμα στην όλη θεολογική μας θεματολογία, οι 6 καθηγητές μας ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή, και μάλιστα σύμφωνα με όσα μας διδάξαν επι 5 συναπτά έτη σχεδόν, είναι θεολογικά πράγματα, του Θεού τα γράμματα, τα οποία είναι καθ’ ολοκληρίαν διαμετρικά ενάντια και αντίθετα με τις πολιτικές αλλά και θεολογικές ιδεολογίες (παγανιστικού τύπου) της Χρυσής Αυγής και όχι μόνον!
Με τραγικό συμπέρασμα η κ. Πελώνη, αντί να πληροφορεί τους αναγνώστες της, να τους παραπληροφορεί οικτρώς, ελέω πολιτικάντικων ιδεοληψιών της!
Ταυτίζει ανοήτως τον άγιο Μητροπολίτη μας Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμο με τους Χρυσαυγίτες, πράγμα απαράδεκτο και εντελώς άσχετο, διότι πώς είναι δυνατόν να ταυτίζεις δύο ανομοιογενή μεγέθη και σχήματα; Κάτι ανάλογο δεν έγινε και με τον άγιο Πειραιώς όταν πήγε να καταγγείλει το βλάσφημο και απάραδεκτο αντιχριστιανικό θεατράκι της πλάκας;
Ταυτίζει τους 150 αγίους και παραδοσιακούς κληρικούς της Ιεράς Μητροπόλεως μας με τους Χρυσαυγίτες, οι οποίοι δημόσια προς τιμήν τους διαμαρτυρήθηκαν με ψήφισμα, συντασσόμενοι με τον Μητροπολίτη τους, πράγμα που αποσιωπά τεχνηέντως, (αλλά ίσως λέτε να προκαλεί σύγχυση το μαύρο φανελάκι των Χρυσαυγιτών με το μαύρο τίμιο ράσο των κληρικών;)! Αυτά παθαίνει κάποιος ο οποίος είναι αλιβάνιστος και δεν ξέρει που είναι η πόρτα του ναού της ενορίας του!
Παρόλα αυτά κυρία Πελώνη, τα στοιχεία που αποδεικνύουν ειδικά για τους έξι καθηγητές μας ότι ουδεμία σχέση έχουν με την Χρυσή Αυγή, μπορείτε να τα βρείτε στα πολλά συγγράμματά των, συγγράμματα που πιθανόν εάν τα ακουμπήσετε να πάθετε  ψυχοσωματικό αλεργικό σόκ αλλά και δέος εάν έχετε τσίπα φιλοτίμου μέσα εσείς!
Ποιος ή ποια εσείς εθνομειοδότης έχασε το άγιο φιλότιμο του και το βρήκατε εσείς;
-Αυτό να μας πείς ρε Παναγή και κόψε την φλυαρία!
-Ε, μα εκεί θα ήθελα να καταλήξω!
 Η αφιλοτιμία την σήμερον είναι αχαριστία και έγκλημα (άστε που έγινε έμμισθο επάγγελμα), τουτέστιν προδοσία κατά του αγίου έθνους των Ρωμηών αλλά κυρίως προδοσία και βλασφημία για τα όσα μας χαρίζει καθημερινά ο Τριαδικός Θεός!
Πάρτε το χαμπάρι κ. Πελώνη, πρωτού πελλάνετε (κυπριακή διάλεκτος, σημαίνει τρελαθείτε) ολοκληρωτικά, ότι ο θεός των συνειδητών Χρυσαυγιτών/παγανιστών (δεν εννοώ τους απλούς ψηφοφόρους Χριστιανούς που κακώς ψήφισαν Χ.Α.!) είναι ο Εωσφόρος, ενώ ο Θεός της Ιεράς Μητροπόλεως Θεσσαλονίκης, δηλαδή, του τιμίου ποιμνίου και πιστού λαού είναι ο μόνος Αληθινός Θεάνθρωπος, αυτόν Τον οποίο εσείς αγνοείτε!
Άρα, οι πολιτικάντικες ανοησίες σας δεν περνάνε στα θεολογικά πράγματα, διότι στο όλο άρθρο σας εμφιλοχωρούν ανυπόστατα και έωλα επιχειρήματα και εκφράσεις που σας καθιστούν στην συνείδηση των απλών ανθρώπων, ένα ακόμη ανδρείκελο και φερέφωνο της Εωσφορικής «Νέας Τάξης» Πραγμάτων (που δεν είναι κατ’ ουσίαν καθόλου νέα, αλλά πανάρχαια και αρχαίκακη)!
Ενδεικτικά να σας αποδείξουμε κάτι το απλό, ότι είναι παντελώς απληροφόρητη (είναι όμως αυτό θεμιτό;) σε όσα γράφει και έτσι δόλια και εσκεμμένα παραπληροφορεί γράφοντας ενδεικτικά η δημοσιοπλανεύτρα: «Παρότι δεν λέγεται δημοσίως, εκτός από ακαδημαϊκή κατάρτιση το πρόγραμμα πετυχαίνει διπλό στόχο, καθώς θα δίνει τη δυνατότητα σε όσους μειονοτικούς επιθυμούν να γίνουν ιεροδιδάσκαλοι να μη χρειαστεί να εγκαταλείψουν την Ελλάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα οι επίδοξοι μουφτήδες της Θράκης εκπαιδεύονταν  είτε στην Τουρκία είτε στη Σαουδική Αραβία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.»

Ενώ σε άρθρο [2] του Θάνου Χερχελετζή στη «Δημοκρατία» προ ημερών μας έχουν γίνει οι αποκαλύψεις εκ στόματος του καθηγητού και προέδρου του τμήματος μας κ. Σταμούλη! Δεν είναι δυνατόν να γράφονται τέτοια φανερά και ασύστολα ψεύδη κ. Πελώνη, αυτό μπορείτε να το αντιληφθείτε; Διότι για κακή σας τύχη έχει μιλήσει και έχει κάνει δηλώσεις ο Σταμούλης και μας αποκάλυψε τα εξής όσο και να προσπάθειτε να υποκριθείτε την πρακτορίσκα του διαβόλου(!), το ψέμα έχει κοντά ποδάρια: «Ο κ. Σταμούλης εξηγεί ότι μέσω του τμήματος θα δίνεται η δυνατότητα στους μουσουλμάνους ιεροδιδασκάλους να αποκτούν πανεπιστημιακή εκπαίδευση. Αυτοί θα διδάσκουν μόνο σε σχολεία της Θράκης, όπου φοιτούν μουσουλμάνοι μαθητές. Κάθε χρόνο θα φοιτούν στο τμήμα 10-15 άτομα, δεν είναι μεγάλος αριθμός και δεν δημιουργείται πρόβλημα» σημειώνει και προσθέτει: «Δεν πρέπει να επιμείνουμε στην γκετοποίηση των μουσουλμάνων και δεν πρέπει να ξεχνούμε ότι είναι Ελληνες πολίτες. Μέχρι σήμερα οι ιεροδιδάσκαλοι σπουδάζουν είτε στην Τουρκία είτε σε αραβικές χώρες. Είναι προτιμότερο να σπουδάζουν στην Ελλάδα».

 Άρα, τρία τινά θα παίζουν στην όλη φάση!  Ή  α) ο καθηγητής Σταμούλης μας αποκρύβει την όλη αλήθεια και μας αφήνει να πιστεύουμε ότι η ιστορία γίνεται για 15 Ισλαμοδιδασκάλους και η Πελώνη εκφράζει την όλη αλήθεια ότι θα γίνει σχολή ευρείας διαστάσεως για τον κάθε μουσουλμάνο, άρα οι θέσεις Πελώνη δικαιώνουν την όλη αντίδρασή μας! Ή β) το αντίστροφο και τέλος γ) να μας δουλεύουν και οι δύο πλευρές!  
Διότι πώς είναι δυνατόν να βάζεις ψηφίζοντας με το στανιό εντός Ορθόδοξης Θεολογικής Σχολής ένα αλλόδοξο και ετερόθρησκο ετερογενές τμήμα; Ενώ κατουσίαν αυτό δεν έχει γίνει σε ουδεμία Ισλαμική χώρα ή ακόμα και σε Ευρωπαϊκή!
Ακόμα και σε αυτό τον τομέα πάμε να δείξουμε τον νούν μας αντιεπιστημονικώς, παραγνωρίζοντας ότι ειρηνική συμβίωση με Ισλαμιστές είναι ανέφικτη να ισχύση, έχοντας φυσικά στον νούν μας τα πρόσφατα Συριακά γεγονότα αλλά και το Κυπριακό!
Μπορεί ουδείς εχέφρων άνθρωπος να βάλει βενζίνη και τσιγάρο αναμένο να συνυπάρξουν ταυτόχρονα στο ίδιο και το αυτό μέρος;
Πώς είναι δυνατόν η Κύπρος μας να κατέχεται βιαίως ακόμα υπο τον Κεμαλικό Ισλαμισμό και να παραμένουν αλειτούργητα οι ναοί και τα μοναστήρια μας επι 40 συναπτά έτη και εμείς στην Θεσσαλονίκη να παραχωρούμε στις Νταβουτόγλειες ορέξεις των Κεμαλικών Ισλαμιστών αλλά και ημέτερων ισλαμολάγνων, ανόητα  και εθνομειοδοτικά, γεωπολιτικό «βαθύ κράτος» εντός της Συμβασυλεύουσας Θεσσαλονίκης μας;
Κλείνω με μια βαθύτατη απορία πραγματικού προβληματισμού επειδή παρακολουθώ στενά τις αποκαλύψεις [3] : Αφού το όλο επιχείρημα στηρίζεται πάνω στο ότι οι καϋμένοι Οθωμανοί «Έλληνες πολίτες» πάνε σε Ισλαμικές χώρες να διδαχθούν τα περι Ισλάμ, δεν είναι μία τρύπα στο νερό το όλο ανόνητο (ανωφελές) πολιτικό παίγνιο; Εφόσον έχει δηλωθεί δημοσίως ότι θα μας φέρνουν στην Ελλάδα Ισλαμιστές επισκέπτες καθηγητές, Ισλαμικών πανεπιστημίων, να τους διδάσκουν, μια και εφόσον, ουδείς Ελληνορθόδοξος ακαδημαϊκός έχει την Ισλαμική επιστημοσύνη, ειδικότητα αλλά και ικανότητα ενός καθ’ ολοκληρίαν Ισλαμιστή καθηγητή(;!)
 Δηλαδή είτε πάνε σε Ισλαμικά έθνη να διδαχθούν, είτε φέρνουμε από το Αμμάν και την Άγκυρα καθηγητές δεν είναι το ίδιο και το αυτό πράγμα;
Εκτός και αν γίναμε τόσο φουαρτάδες  («ανοιχτοχέρηδες») εν μέσω γενικής λιμοκτονίας των Ελλήνων συμπολιτών μας και θα πληρώνουμε και άπαντα τα έξοδα και των Ισλαμιστών καθηγητών του Αμμάν!
Και γιατί άραγε οι Ισλαμόφιλοι τίμιοι και σεβάσμιοι 23 καθηγητάδες μας δεν τόλμησαν μέχρι στιγμής να συντάξουν μίαν ολοκληρωμένη θέση με μία σειρά από  επιχειρήματα επιστημονικά ή έστω να διοργανώσουν μίαν εξίσου επιστημονική ημερίδα παραθέτοντας τις απόψεις τους για το όλο θέμα, όπως έπραξαν αρίστως οι άλλοι έξι (6) καθηγητές μας πράγμα που φυσικά αλλά και επιστημονικά διέσωσε την τιμία αξιοπρέπεια αλλά και το κύρος της Ιεράς Θεολογικής Σχολής μας(;;!)

Αμάν τα καθάρματα! Η αφέλεια πάει σύνεφο τελικά όχι μόνο στο Κυπριστάν αλλά και στο Ελλαδιστάν, αν είναι έτσι τα πράγματα όπως μας τα παρουσιάζουν οι ρεπούσηδες και δημοσιοφαύλες, δημοσιογράφες, να ζητήσουμε πολιτειακή ένωση με τον Αμμάν όπως η Ουκρανία με την Ρωσία, δεν είναι κρίμα, μαράζι και καϋμός δύο αδελφοξαδέλφες  χώρες  να ζούνε χώρια; Ε;

 ΑΝΤΙΕΠΙΛΟΓΟΥ
Ακόμα μία τρανή απόδειξη ότι η ισλαμολάγνα εφημερίδα γράφει ψέματα ασύστολα και  η μισθοφόρα λαοπλανεύτρα δημοσιογράφος σέρνει το «πόρνικο λαμπάτα» της προσπαθώντας να εξαπατήσει και να ξελογιάσει με τα γυναικουλίστικα σαθρά αλλά και αηθέστατα τερτίπια της, όλους εμάς που διαμαρτυρόμαστε (μα κυρίως τους συγκεκριμένους «έγχρωμους», αλλά και όλων των αποχρώσεων, αφελέστατους αναγνώστες της!)
 κυρίως λογικώς και έπειτα επιστημονικώς, θαυμάστε πώς διαστρέφουν την χωροχρονική πραγματικότητα και πώς ως άνθρωποι του Σατάν, διαβολικοί άνθρωποι, διαστρέφουν την αλήθεια, που εάν φέρεις δράμια και ίχνη λογικής δωρέας Του Θεανθρώπου Λόγου, θα αποκαλύψεις με τον λόγο, λογικά, τις α-λογίες τους, τις δαιμονολογίες τους αντί-θειο- λογίες και αντί-θεο-λογίες, αλλά προπάντων τις φρενοβλαβείς ψυχόλεθρες παρα-λογίες των!
Θαυμάστε το υποκριτικό πολιτικό και συνάμα δημοσιοπλανευτικό παίγνιο τους, γράφει η Πελώνη: « Σύμφωνα με πληροφορίες, λίγες μόλις ημέρες μετά τη σχετική απόφαση του Τμήματος Θεολογίας του ΑΠΘ μερίδα καθηγητών που την καταψήφισαν οργάνωσαν ημερίδα (με υποχρεωτική παρακολούθηση εν ώρα μαθήματος) ξιφουλκώντας εναντίον της πρωτοβουλίας.» Δείτε και τώρα την ακριβή [4] χρονολογία της ημερίδας: «ΕΚΔΗΛΩΣΗ-ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ: «ΙΣΛΑΜΙΚΕΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ- ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ή ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ-ΠΑΙΓΝΙΟ;»
ΤΡΙΤΗ 18 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΩΡΑ 11 Π.Μ. (Δ' ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΟ)»
Και προσθέστε αγαπητοί αναγνώστες μας στην σούμα αυτή και την ημέρα της ψηφοφορίας[5] των καθηγητών και θα βρείτε το ξεκάθαρα μαθηματικό αποτέλεσμα των διαβολικών ψεμάτων τους: «Την Παρασκευή 7.3.2014 σε Γενική Συνέλευση του Τμήματος Θεολογίας της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, συζητήθηκε το θέμα της δημιουργίας Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών. Η πλειοψηφία των μελών ΔΕΠ που συμμετείχαν στη σχετική ψηφοφορία που ακολούθησε υπερψήφισε τη σχετική πρόταση.»
Πώς είναι δυνατόν, όλα αυτά τα αληθινά στοιχεία να είναι δημόσια δημοσιευμένα με χρονική ακρίβεια και η συγκεκριμένη δημογράφος να διαστρέφει την πραγματικότητα; Εμείς γνωρίζουμε με την απλή λογική μας, ότι πρώτα είναι ο Φεβρουάριος και μετά ακολουθεί ο Μάρτης, στην Πελώνια όμως λογική, πιός να ξέρει τι ταγκαλάκι κάθησε…!
Πρώτα έγινε η ημερίδα σε υποχρεωτικότατο μάθημα του κ. Λάμπρου Σιάσου (το γνωρίζουμε από πρώτο χέρι ως φοιτητές του, ότι τα μαθήματα του Σιάσου είναι υποχρεωτικό, αλλοιώς, δεν περνάς το μάθημα ο Θεός να κατέβει! Άρα δεν έγινε σκόπιμα και ειδικά για το θέμα ο ρόλος και λόγος περι «του υποχρεωτικού», ακόμα μία εμετική διαστροφή της εν λόγου «κυρίας»)!

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ
Δεν νομίζετε ότι με μία σύντομη ανάγνωση βρήκαμε αρκετά στοιχεία που αποκαλύπτουν τον ρόλο και τον ά-λογο λόγο της καϋμένης δημοσιογράφου;
Άραγε όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι θέλουν το καλό της πατρίδας και της Εκκλησίας μας;
Τελικά ποιος μπορεί να είναι λογικός αλλά και παραγωγικός δημοσιογράφος στην κοινωνία μας, ο οποίος μάλιστα να μπορεί να πληροφορεί τα αληθές στους αναγνώστες του; Ο/η  μισθοφόρος έμπειρος/η, κομματικοποιημένος/η, δημοσιογράφος ή ο άνεργος ακομμάτιστος και άπειρος δημοσιογράφος/δοκιμιογράφος δηλαδή  σαν τον γράφων λ.χ.;
Διαλέγετε και παίρνετε κατά το Ματσούκειο λεχθέν!



ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

[2] Θάνου Χερχελετζή, Άρθρο: Α.Π.Θ.: «Πράσινο» για ισλαμικές σπουδές!

[3] "Υπέρ της Χριστιανο-Ισλαμικής συνύπαρξης"!

 [4] [ΒΙΝΤΕΟ], «ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΕΛΕΓΓΙΔΗΣ: Ο καίριος «ναρκαλιευτής», της ΚΑΙΡΟσκοπικής «θραυσματοβόλας νάρκης», τουτέστιν, συγκριτικά ερωτήματα του κ.Τσελεγγίδη περί της άκριτης  ισλαμολαγνείας 
των οικουμενιστών
  συναδέλφων του!»

[5] "ΘΑΥΜΑΣΤΕ" ΤΟΥΣ 23 ΙΟΥΔΕΣ ΙΣΚΑΡΙΩΤΕΣ-ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΥΣ-ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ! 
 [Ποιοί καθηγητές του Τμήματος Θεολογίας Α.Π.Θ. ψήφισαν ΝΑΙ και ποιοι ΟΧΙ, στην ίδρυση Τμήματος Ισλαμικών Σπουδών;], http://apologitikaa.blogspot.com/2014/03/23.html


apologitikaa.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου